Jocuri Online

Campir Prinţesă Îmbrăcat

Joc de printese

Campir prinţesă Îmbrăcat

Campir Prinţesă Îmbrăcat Evaluare: 6/10

Joc campir prinţesă Îmbrăcat

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Dacă vă place jocuri rochia, de ce nu încercați acest lucru? Acest timp este un vampir care nu se poate decide cu privire la ceea ce sa poarte. Singurul lucru clar este că ea are sabie și miza ei, dar trebuie să alegeți atât de îmbrăcăminte și pantofi ca culoarea parului ei și accesorii. Chiar și pentru a lupta împotriva creaturi ale nopții trebuie să meargă bine îmbrăcat, și vampir printesa știe foarte bine. Dacă vă place acest fel de groază și de fantezie creaturi sigur că veți avea o mare de timp purtand acest vampiri adolescent. Dar nu fi înșelați de aspectul ei dulce, deoarece este un criminal nemilos.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 11389 de ori online. Clasament 1866 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 320 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 11389 ori
Campir Prinţesă Îmbrăcat

Rochia on-line up jocuri sunt versiunea modernizată a păpuși de hârtie vechi. Astăzi există mai multe versiuni ale aceluiași joc, cum ar fi acest lucru care joaca un vampir. Obiectivul este foarte simplu, este de a combina diferite tinutele pentru a crea un set de haine si accesorii. Diferența este că fata asta este de fapt printesa de vampiri, și, prin urmare, este echipat cu arme puternice și are astfel o expresie sumbră. Vezi tu, creaturi nocturne au, de asemenea, bun gust in moda, așa că trebuie să alegeți cu atenție modul în care va combina aceste elemente.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Campir Prinţesă Îmbrăcat pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Campir Prinţesă Îmbrăcat. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Campir Prinţesă Îmbrăcat , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Campir Prinţesă Îmbrăcat este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Campir Prinţesă Îmbrăcat, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Campir Prinţesă Îmbrăcat
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.