Jocuri Online

Colorat: costum magie al printesei

Joc de printese

Colorat: costum magie al printesei

Colorat: costum magie al printesei Evaluare: 2/10

Joc colorat: costum magie al printesei

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Activitatea de modă în care aveți pentru a colora o imagine de o prințesă a purta un costum de magie care are mișcare și efecte speciale in tesutul. Pentru a reda, alege o culoare, făcând clic pe o culoare cu mouse-ul, paleta de culori a găsit în partea dreaptă a ecranului și apoi vopsea o parte a imaginii cu această culoare. Arata creativitatea prin combinarea și amestecarea culorilor. Vopsele fiecare dintre părțile la costum. Trebuie, de asemenea, pentru a da culoare pielii de printesa este în față, păr și toate părțile printesa.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 17283 de ori online. Clasament 1166 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 2.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Evaluare bazat pe 836 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 17283 ori
Colorat: costum magie al printesei

Activitatea de modă în care avem o printesa poartă un costum special. Un costum magic, care are o tesatura straluceste cu efecte speciale și se mută. Au o gamă de culori la dreapta și puteți picta restul costumului și printesa cuplu alb-negru cu ei. Lasa-ti imaginatia in acest joc de creativitate în care puteți picta cu culorile dorite. Combina pofta de imaginea de a fi mai original. Puteți folosi culorile dorite în cazul în care doriți să vă costumul de magie strălucește mai mult.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Colorat: costum magie al printesei pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Colorat: costum magie al printesei. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Colorat: costum magie al printesei , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Colorat: costum magie al printesei este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Colorat: costum magie al printesei, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Colorat: costum magie al printesei
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.