Jocuri Online

Combinaţii de culori

Joc de problema

Combinaţii de culori

Combinaţii de culori Evaluare: 4/10

Joc combinaţii de culori

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Bucuraţi-vă de termină cu blocuri de culoare şi de a crea reacţii în lanţ. În acest joc de nedumerire, va trebui să faceţi clic pe obiecte pentru a le face exploda. Explozii sunt de culoare în funcţie de făcut clic pe obiect, iar aceasta va cauza obiectele din apropiere, de a exploda de asemenea. Jocul este format din patru tipuri de obiecte: blocuri, bombe, lasere si arme nucleare. Fiecare dintre care unul este folosit în mod diferit. Obiectivul este de a crea reacţii în lanţ de explozii mari şi clare nivelurile cât mai repede posibil. Trebuie să o urmeze pentru a obţine de a păstra combinacioness contor de mare Combo sus, pentru că atunci când contorul combo este redus la zero, jocul este de peste.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 18899 de ori online. Clasament 951 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 1302 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 18899 ori
Combinaţii de culori

bombe, lasere, arme nucleare,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Combinaţii de culori pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Problema numit Combinaţii de culori. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Combinaţii de culori , şi este legată de Problema. Noul nostru joc Combinaţii de culori este unul dintre cele mai bune jocuri de Problema puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Combinaţii de culori, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Combinaţii de culori
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de problema

Puzzle bucată cu bucată din Familia Simpson JUCA ►

Puzzle bucată cu bucată din familia simpson

3
3 din 10 - 11426 voturi
Jucat
109121
ori

Un puzzle în care apăsarea unui buton o piesă pare să fie plasate, și împingeți pentru a avea următoarea bucată. Distreaza-te face acest puzzle de protagoniștii cel mai nebunesc seria animat de televiziune (Familia Simpson). Pentru a completa puzzle-ului trebuie să vă așezați piesa și calculatorul vă spune când ați plasat piesa, faceți clic pe butonul roșu și apare o nouă parte a imaginii pe care ar ...

Culoarea Lant JUCA ►

Culoarea lant

6
6 din 10 - 4636 voturi
Jucat
53190
ori

Mic pocnet egal culori clare sa le poti sa lichideze intreaga retea? Utilizarea bombe daca ti se incurce. A mai si lantul de culori, cea mai mare de scor! Instructiuni: mic pocnet colorat blocuri pentru indepartarea lor, sa faca mult lanturi de culoare pentru scoruri mai mari. Se folosesc bombe la destory 3x3 o grila. Controlul regimului: foc: stanga soarece si circulatie: soarece.

Bejeweled Blocuri de Culoare JUCA ►

Bejeweled blocuri de culoare

5
5 din 10 - 3598 voturi
Jucat
52512
ori

Use the mouse to control the color blocks. Try to eliminate all the tiles to win. Click on the left button of the mouse to get and drop the tiles wherever you want. Match colors! Use the first option of the menu to play.