Jocuri Online

trage blocuri de lemn

Joc de problema

Trage blocuri de lemn

Trage blocuri de lemn Evaluare: 1/10

Joc trage blocuri de lemn

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc este de a atrage poligoane pe o grilă pentru a deveni blocuri de lemn și de a proteja regele dintr-un tun. Misiunea ta este de a preveni rănit regelui un tun, și pentru că complot blocuri pe care le protejează. Accident vascular cerebral sunt limitate, asa ca le folosească cu grijă.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5931 de ori online. Clasament 3703 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 1.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Evaluare bazat pe 2 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5931 ori
trage blocuri de lemn

In acest joc de aptitudini de desen și puzzle-uri sunt amestecate. Trebuie să utilizați inteligența dumneavoastră pentru a crea formularele necesare pentru a bloca bombă. Trebuie, de asemenea, pentru a preveni rege din căderea platforma și de ședere în condiții de siguranță.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit trage blocuri de lemn pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Problema numit trage blocuri de lemn. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit trage blocuri de lemn , şi este legată de Problema. Noul nostru joc trage blocuri de lemn este unul dintre cele mai bune jocuri de Problema puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit trage blocuri de lemn, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

trage blocuri de lemn
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de problema

Puzzle bucată cu bucată din Familia Simpson JUCA ►

Puzzle bucată cu bucată din familia simpson

3
3 din 10 - 11426 voturi
Jucat
109235
ori

Un puzzle în care apăsarea unui buton o piesă pare să fie plasate, și împingeți pentru a avea următoarea bucată. Distreaza-te face acest puzzle de protagoniștii cel mai nebunesc seria animat de televiziune (Familia Simpson). Pentru a completa puzzle-ului trebuie să vă așezați piesa și calculatorul vă spune când ați plasat piesa, faceți clic pe butonul roșu și apare o nouă parte a imaginii pe care ar ...

Culoarea Lant JUCA ►

Culoarea lant

6
6 din 10 - 4636 voturi
Jucat
53352
ori

Mic pocnet egal culori clare sa le poti sa lichideze intreaga retea? Utilizarea bombe daca ti se incurce. A mai si lantul de culori, cea mai mare de scor! Instructiuni: mic pocnet colorat blocuri pentru indepartarea lor, sa faca mult lanturi de culoare pentru scoruri mai mari. Se folosesc bombe la destory 3x3 o grila. Controlul regimului: foc: stanga soarece si circulatie: soarece.

Bejeweled Blocuri de Culoare JUCA ►

Bejeweled blocuri de culoare

5
5 din 10 - 3598 voturi
Jucat
52636
ori

Use the mouse to control the color blocks. Try to eliminate all the tiles to win. Click on the left button of the mouse to get and drop the tiles wherever you want. Match colors! Use the first option of the menu to play.