Jocuri Online

Caracterele Infricosator

Joc de sângeroase

Caracterele infricosator

Caracterele Infricosator Evaluare: 5/10

Joc caracterele infricosator

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, va trebui să-l omoare pe personaje clasice în filmele de groaza (vampiri, fantome, schelete, vrăjitoare, vârcolaci şi alte mai mult). Vă mutaţi mousuri să înlocuiască şi tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage aceste personaje malefice. Ai pierdut atunci când veţi scăpa unele dintre aceste caractere.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 10355 de ori online. Clasament 1751 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 492 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 10355 ori
Caracterele Infricosator

vampiri, fantome, schelete,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Caracterele Infricosator pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Caracterele Infricosator. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Caracterele Infricosator , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Caracterele Infricosator este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Caracterele Infricosator, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Caracterele Infricosator
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.