Jocuri Online

Conducerea între zombi

Joc de sângeroase

Conducerea între zombi

Conducerea între zombi Evaluare: 5/10

Joc conducerea între zombi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Sunteti unul dintre ultimii supraviețuitori ai apocalipsa zombie și trebuie să scape pe un drum plin de mașini de strigoi și abandonate. Zombi va încerca să ajungă la tine în timp ce conduceți. Conduce masina pe un drum plin de resturile de la sfârșitul venirea lumii, dar printre ei vă puteți ridica energie, arme, bani și muniție. Conduceți la viteza maximă evaziunii mașini de poliție și alte vehicule abandonate pe drum.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6526 de ori online. Clasament 3604 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 0 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6526 ori
Conducerea între zombi

Un drum îngust dumneavoastră este cale de ieșire, trebuie sa conduci masina ta prin această piață de desfacere pentru evadare. Acesta este cel mai bun mod de a colecta ceea ce aveți nevoie în escapada dumneavoastră, în calitate de noi arme, muniție pentru arme, alimente, combustibil pentru masina si bunuri, cum ar fi acest lucru. Strigoi încerca pentru a merge la masina ta tot timpul și va trebui să-l omoare pe cei care se apropie sau să le evite. Pilot cu atenție pentru a evita ciocniri cu organele, dacă te-a lovit pierzi jocul de mai multe ori. Obiectivul jocului este de a scăpa de strigoi pe care le ciuma.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Conducerea între zombi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Conducerea între zombi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Conducerea între zombi , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Conducerea între zombi este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Conducerea între zombi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Conducerea între zombi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60829
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23558
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21234
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.