Jocuri Online

Masacru Zombie

Joc de sângeroase

Masacru zombie

Masacru Zombie Evaluare: 4/10

Joc masacru zombie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit, te joci ca un supravietuitor al unei apocalipse zombie. Când începe jocul, vi se va oferi unul din mai multe sarcini: ucide zombi, găsi bunuri, sau găsi supraviețuitori. Dacă vă decideți să-l omoare zombi, veți primi un număr minim de zombie pentru a ucide înainte de misiune este completă, și vi se oferă o recompensă Exp. Dacă veți căuta pentru livrările, va trebui să găsească și împinge o ladă de alimentare înapoi la baza ta. Vei fi recompensat cu pachete de sănătate suplimentare și Exp. Dacă vă căutați pentru supraviețuitori, va trebui să găsească și să conducă pe cineva la baza pentru o recompensă Exp. Puteți alege pentru a anula o misiune în orice moment, și atunci când ați terminat cu o misiune poate continua fie pe aceeași zi sau odihnă până la următoarea. Foloseste tastele WASD sau săgețile pentru a muta, mouse-ul pentru a tinti si trage, tasta R pentru a reîncărca și tasta E pentru a trece prin arme.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7439 de ori online. Clasament 3484 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 2 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7439 ori
Masacru Zombie

Se pare ca ai luat un cucui destul de bine pe cap. Ei bine, te vei trezi mai bine în sus și miros de apocalipsa. Orasul a fost invadat de un fel de lucruri tipice zombie. Bine unele tip ciudat și murdar în căutarea doar cu un ochi ai salvat și pus în siguranță, în interiorul unei fortificatii improvizat a construit cu o pereche de turnulete afara. Și cu un singur ochi! Oricum, va fi în siguranță atâta timp cât stai acolo. De turnulete vor vedea în asta. Veți avea nevoie de provizii și armament, merge atât de la murdar om cu un singur ochi, astfel că puteți seta. Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a câștiga tot de ea, și uciderea zombi, găsirea de provizii, și salvarea supraviețuitorilor va dovedi cu siguranță ceea ce sunt realizate din. Dacă v-ați rănit sau uzate, du-te înapoi la fort de restul.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Masacru Zombie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Masacru Zombie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Masacru Zombie , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Masacru Zombie este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Masacru Zombie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Masacru Zombie
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.