Jocuri Online

Masacrul de Sâmbătă Noapte

Joc de sângeroase

Masacrul de sâmbătă noapte

Masacrul de Sâmbătă Noapte Evaluare: 10/10

Joc masacrul de sâmbătă noapte

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc online gratuit este vorba despre uciderea dușmani la fel de mult ca tine poate în timp ce colecta de putere-up-uri. Lupta prin hoardele de inamici în fiecare cameră, complet diferite provocări, și, desigur, face o mizerie mare sângeroase! Modernizarea arme si alegerea cea mai bună cale pe care ti se potriveste este necesar pentru a crea un număr corp mai mare, mai mult sânge, și trece la noi camere! Fotografiere dușmani și completarea metru sânge vă va oferi puncte de arma pentru a cheltui pe noi arme, upgrade-uri de sănătate, sau scor bonusuri. Upgrade-uri de arme merge doar într-un fel, cu toate acestea. Odată ce ați upgrade la o noua arma vă puteți muta doar înainte de acolo.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7288 de ori online. Clasament 3493 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 10.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Evaluare bazat pe 4 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7288 ori
Masacrul de Sâmbătă Noapte

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să treci prin joc mai bine. Utilizați upgrade-uri de sănătate tactic ca acestea oferă o vindeca complet, ceea ce înseamnă că modernizarea atunci când sănătatea ta este mare, nu este o idee foarte bună. În cazul în care o cale de provocări este prea dificil, încercați o cale diferită. Există mai multe trasee pentru a lua. Planifica trasee de la putere-up-uri. Uneori, ea nu merită să se scufunde, printr-o hoardă de inamici pentru care bonus de scor de 100 de puncte. Ia în considerare costul de upgrade-uri și ceea ce traseul cel mai economic este. Nu se poate vedea caracterul suficient de bine? Puteți schimba culoarea de tinuta lor, în orice moment, fie pe ecranul de titlu sau dacă întrerupe jocul și du-te la ecranul de opțiuni.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Masacrul de Sâmbătă Noapte pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Masacrul de Sâmbătă Noapte. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Masacrul de Sâmbătă Noapte , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Masacrul de Sâmbătă Noapte este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Masacrul de Sâmbătă Noapte, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Masacrul de Sâmbătă Noapte
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.