Jocuri Online

masini vs Zombies

Joc de sângeroase

Masini vs zombies

Masini vs Zombies Evaluare: 10/10

Joc masini vs zombies

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc brutal își propune să dețină în afara zombi sunt aproape de funcționare camioane. Din fericire, în fiecare din cele camionete este o persoană înarmată cu artilerie puternic. Trebuie să se schimbe de la o camion la altul pentru a trage toate monștrii armele.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6085 de ori online. Clasament 3671 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 10.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Evaluare bazat pe 2 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6085 ori
masini vs Zombies

Pentru a comuta între cele trei camioane trebuie să apăsați tastele 1, 2 și 3. arbaleta ucide cu o singură lovitură, dar e lent. Mitraliera este rapid, dar slab. Apă sub presiune poate elimina mai multe zombi simultan. Încercați să trage cutii de benzină pentru a face explozii mari.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit masini vs Zombies pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit masini vs Zombies. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit masini vs Zombies , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc masini vs Zombies este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit masini vs Zombies, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

masini vs Zombies
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.