Jocuri Online

Monstru Trăgător 3D

Joc de sângeroase

Monstru trăgător 3d

Monstru Trăgător 3D Evaluare: 9/10

Joc monstru trăgător 3d

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc gratuit pe linie este un first person action game in care obiectivul tau este de a găsi ROMBO negru, după lupta cu creaturile malefice magi. Arma ta este magic vraja minge de foc, care necesită mana pentru a arunca, și va fi capabil de a ridica de la podea. Mana disponibile și sănătatea pot fi vazute pe colțul din stânga a ecranului. Pentru a termina un nivel trebuie sa gasesti iesirea, care este de obicei ceresc păzită și blocate, astfel încât găsiți cheile primul.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7592 de ori online. Clasament 3292 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 9.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Evaluare bazat pe 12 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7592 ori
Monstru Trăgător 3D

Pentru a interacționa cu lumea utilizați butonul din stânga șoarece, în funcție de lățimea cursorul face o acțiune diferită.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Monstru Trăgător 3D pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Monstru Trăgător 3D. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Monstru Trăgător 3D , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Monstru Trăgător 3D este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Monstru Trăgător 3D, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Monstru Trăgător 3D
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.