Jocuri Online

Prinşi cu Zombi

Joc de sângeroase

Prinşi cu zombi

Prinşi cu Zombi Evaluare: 6/10

Joc prinşi cu zombi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc împunge, sunteţi într-o cameră cu zombi şi va trebui să-i omoare. Puteţi muta şi transforma cu ajutorul tastelor săgeată, puls bara de spaţiu pentru a trage, te puls "Ctrl" să se întoarcă, aveţi pulsul litere (A, W, C, E, I, T, D, F, şi S) de a utiliza de calificare, va pulsul litera P pentru a întrerupe jocul, va veti puls litere (P şi după Q) pentru a ieşi din joc. Ai pierdut în acest joc atunci când te omoare zombi.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7621 de ori online. Clasament 2467 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 154 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7621 ori
Prinşi cu Zombi

zombi, ucide, împunge,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Prinşi cu Zombi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Prinşi cu Zombi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Prinşi cu Zombi , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Prinşi cu Zombi este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Prinşi cu Zombi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Prinşi cu Zombi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.