Jocuri Online

Sperietoarea de Ciori Criminal

Joc de sângeroase

Sperietoarea de ciori criminal

Sperietoarea de Ciori Criminal Evaluare: 7/10

Joc sperietoarea de ciori criminal

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit vă va juca ca o sperietoare foarte supărat. Scopul tau este de a căuta răzbunare împotriva tuturor fermierilor și a distruge-le pe toate ... dar evita-le voi distruge! Fermierii transporta armele, dar trage proiectile foarte lent, care se poate evita prin jumping sau le evaziunii. Pentru a mers pe jos, utilizați tastele săgeată stânga și dreapta. Tastele sus și în jos vă va permite să urmărească în sus de arma sau în jos, respectiv. Apăsați o tastă pentru a trage, și amintiți-vă în cazul în care sunt orientate arma. De asemenea, puteți trage în timp ce sari. Pentru a sari, apăsați tasta S. Pentru a merge în jos, apăsați tasta S si sageata in jos. Colecta de putere-up-uri pe care le vedeți, pentru că nu va ajunge prea departe fără ele. Utilizați scufundare și sărituri, în scopul de a se eschiva atacurile, și, în același timp, la foc vrăjmașii cât mai mult posibil.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7622 de ori online. Clasament 3348 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 44 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7622 ori
Sperietoarea de Ciori Criminal

După ce, la un moment dat, într-un sat țară mică, a existat o sperietoare de ciori singur numit puțin Jack. El a petrecut zilele și nopțile singur la standul său, cu păsări ca singurele lui tovarăși. Dar o zi, fermierul a avut o fată sperietoare acolo și a blocat-o în pământ lângă el. Și din momentul în care a văzut-o, mic Jack știa că o va iubi mereu ... Dar destinul pot fi dure. În cele mai frumoase noaptea, când copiii desface darurile lor, miracole. Spiritul Crăciunului, uimit de frumusetea de fata sperietoare, ea sa transformat într-o fată umană reală, cea mai frumoasă. Țăranii au decis să-i salute cu o sărbătoare din cauza eveniment fericit pentru toată lumea. Toată lumea ... cu excepția pentru mica Jack, care a iubit-o pentru ceea ce a fost, și vrea înapoi ... Cu orice preț!

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Sperietoarea de Ciori Criminal pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Sperietoarea de Ciori Criminal. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Sperietoarea de Ciori Criminal , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Sperietoarea de Ciori Criminal este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Sperietoarea de Ciori Criminal, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Sperietoarea de Ciori Criminal
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.