Jocuri Online

Ucide Toate Zombi

Joc de sângeroase

Ucide toate zombi

Ucide Toate Zombi Evaluare: 6/10

Joc ucide toate zombi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit, scopul tau este de a ajuta Bruce ieși viu de la un labirint plin de zombi și strigoi. Bruce este un soldat pensionar, care a plecat într-o cameră de somn la un laborator secret insulă. Când se trezește, descoperă că există zombi așteptare! Foloseste tastele W, A, S și D pentru a muta la Bruce, și butonul mouse-ului pentru a trage. Bara de spațiu deschide inventar și P pauze de joc. Ucide toate zombi și de a colecta toți banii și armele pe care le au de drum.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8492 de ori online. Clasament 2874 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 60 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8492 ori
Ucide Toate Zombi

Zombie uciderea joc unde esti un erou cu un pistol este de a ucide toate strigoi poți. Există un labirint de coridoare în acest laborator și el trebuie să plece, trebuie să elimine toți dușmanii vă va apuca groaza. Când veți obține mai multe recompense duller, pentru a distruge sau a ucide cutii de zombi găsi noi arme, bani, sau mai multa energie pentru a vă menține în joc. Aveți grijă să nu vă atingeți sau scădeți energie și, dacă joci mai multe ori te va ucide. Unele dintre inamicii sunt lente, altele se mișcă foarte repede. Distruge tot ceea ce veți găsi de a avea premii suplimentare.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Ucide Toate Zombi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Ucide Toate Zombi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Ucide Toate Zombi , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Ucide Toate Zombi este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Ucide Toate Zombi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Ucide Toate Zombi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.