Jocuri Online

Ucide Zombie cu un Rezervor

Joc de sângeroase

Ucide zombie cu un rezervor

Ucide Zombie cu un Rezervor Evaluare: 6/10

Joc ucide zombie cu un rezervor

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit de pe linia te pentru a juca proprietarul unui rezervor, care trăieşte într-un oraş care tocmai a fost afectat de zombie. Este timpul să ucidă şi să distrugă! Utilizaţi tastele săgeţi pentru a naviga rezervor dvs. şi faceţi clic pe şoarece din stânga pentru a trage. Parcul de rezervoare de dvs. în spaţiile indicate şi nu uitaţi să păstraţi un ochi pe metru daune rezervor dumneavoastră.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7722 de ori online. Clasament 2469 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 118 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7722 ori
Ucide Zombie cu un Rezervor

Un zombie este un cadavru animat care a fost adus înapoi la viaţă. În vremurile moderne, termenul de "zombie" a fost aplicat la un strigoi fiind în ficţiune groază. Ei au apărut ca dispozitive de subiect în diverse cărţi, filme, jocuri video, şi în emisiuni de televiziune. Mult timp în urmă, termenul a fost aplicat de multe ori la figurat pentru a descrie o persoană hipnotizat.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Ucide Zombie cu un Rezervor pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Ucide Zombie cu un Rezervor. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Ucide Zombie cu un Rezervor , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Ucide Zombie cu un Rezervor este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Ucide Zombie cu un Rezervor, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Ucide Zombie cu un Rezervor
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
59685
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
22330
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
20046
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.