Jocuri Online

Zombi

Joc de sângeroase

Zombi

Zombi Evaluare: 5/10

Joc zombi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Invazie zombie a sosit. Strigoi au crescut și ataca viu. Ele sunt rapide si au un singur scop: de a ucide. Trebuie să supraviețuiască. Oamenii care trăiesc au construit o fortăreață cu camioane să se adăpostească. Dar un grup de zombi au intrat în interiorul. Trebuie să le termine înainte ca acestea să persecuta și ucide toți oamenii care sunt încă în viață. Strigoi nevoie de mai multe fotografii pentru a muri. Ai 5 arme la dispoziția dumneavoastră. Nu puteți pierde muniție. Muta de caractere cu tastele săgeată de pe tastatură și de a folosi mouse-ul pentru a tinti si trage.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6216 de ori online. Clasament 3603 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 6 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6216 ori
Zombi

Oamenii s-au refugiat la un atac de zombie pe o fortăreață. Încercarea de a scăpa de atac, ei au construit o peșteră cu camioane și case de adăpost. În totul pare în condiții de siguranță până la un grup de forțe strigoi intră în domeniul de aplicare și să înceapă să-și alunge restul. Scopul este de a proteja bărbați și femei, care sunt încă în viață. Au suficiente arme, dar nu ar trebui să piardă bile. Va trebui să vizitați orașul și colecta toate muniția posibil pentru a termina toate dușmani. Tinteste cu mouse-ul și faceți clic pentru a trage. Dușmanii ia mai multe fotografii într-un rând de a muri. Timp ați limitat pe fiecare ecran pentru a satisface timpul provocare.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Zombi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Zombi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Zombi , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Zombi este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Zombi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Zombi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.