Jocuri Online

Zombie atac

Joc de sângeroase

Zombie atac

Zombie atac Evaluare: 1/10

Joc zombie atac

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Zombies ataca turnul prințesă și trebuie să opriți diferite valuri de monștri care apar. Tu controlezi un pistolar poartă o pălărie care trece prin zona si trage monstri. Pentru a muta cu ajutorul tastelor WASD și a tinti si trage cu ajutorul mouse-ul calculatorului. Dovedeste ca esti capabil de a păstra în siguranță printesa.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6374 de ori online. Clasament 3626 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 1.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Evaluare bazat pe 4 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6374 ori
Zombie atac

Acest joc amesteca diferite genuri. Acesta dispune de jocuri, jocuri de tir, turn de aparare si jocuri zombi video. Puteți verifica, de asemenea, că are unele caracteristici de jocuri fantezie. Este un joc de actiune pentru că vă puteți muta în jurul ecranului în timp ce trage de dusmani care apar.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Zombie atac pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Zombie atac. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Zombie atac , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Zombie atac este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Zombie atac, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Zombie atac
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.