Jocuri Online

Sacrificare Zombie

Joc de sângeroase

Sacrificare zombie

Sacrificare Zombie Evaluare: 8/10

Joc sacrificare zombie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Obiectivul acestui joc online gratuit este simplu: ucide toate baddies, zombi prin intermediul a diavolului de a debloca noi luptă, personaje, și arme. Cele mai multe au cerințe specifice dori să ajungă val șase de luptă X. ucide ca mulți dușmani cât mai repede posibil cu o singură șansă pentru a crește multiplicatorul. Ca Multiplicatorul crește puteți câștiga mai multe Boins și care vă va permite să faceți upgrade de arme. Dar fi rapid, deoarece Boins va dispărea după un timp. Pentru a obține cel mai mare scor posibil să multiplicator de până la 999, ceea ce înseamnă că pentru fiecare Zombie ucis vă va câștiga 100x999 și nu doar 100 de puncte.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7126 de ori online. Clasament 3488 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 18 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7126 ori
Sacrificare Zombie

Controalele de acest joc sunt simple. Aveți de a controla cap cutie coșmar folosind tastele săgeată și punct și trage cu mouse-ul. Folositi-l să se uite în jur. Deplasați cu săgețile de pe tastatură sau cu tastele WASD. Pentru a trage cu arma ta, folositi butonul principal mouse-ului, și de a folosi roata de parcurgere pentru a parcurge toate armele tale. Puteți folosi, de asemenea, numerele de a selecta armele direct. Toate tastele sunt re-definit în interfața cu butonul de configurare în colțul din dreapta sus. Aceste zombi au fost o dată locuitorii Boxville orașului, dar acum s-au blestemat cu virusul zombie mortal. Zombie sunt corpul unei persoane decedate, având în vedere aparență de viață, dar mut și va-mai puțin, de forță supranaturală, de obicei, pentru un scop rău. Amintiți-vă că vă dau un punct de multiplicare pe Kill. Foloseste-le pentru a pompa de multiplicare de până la 999.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Sacrificare Zombie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sângeroase numit Sacrificare Zombie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Sacrificare Zombie , şi este legată de Sângeroase. Noul nostru joc Sacrificare Zombie este unul dintre cele mai bune jocuri de Sângeroase puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Sacrificare Zombie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Sacrificare Zombie
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sângeroase

Uciderea Celebrităţi JUCA ►

Uciderea celebrităţi

6
6 din 10 - 8530 voturi
Jucat
60976
ori

În acest joc, toate celebritatile s-au transformat în Zombies şi tu eşti singurul care le poate ucide! Pentru aceasta, veţi utiliza litere W, A, S şi D a înlătura, mousuri butonul stâng pentru a trage şi bara de spaţiu pentru a schimba arma.

Oi Ucide JUCA ►

Oi ucide

5
5 din 10 - 882 voturi
Jucat
23729
ori

În acest joc împunge, va trebui să-l omoare pe oile, deoarece mulţi dintre ei au fost clonat. Tu puls butonul stânga al mouse-ului pentru a trage oi si te misti mousuri pentru a localiza oilor.

Ucide Zombi JUCA ►

Ucide zombi

5
5 din 10 - 1276 voturi
Jucat
21386
ori

În acest joc împunge, puteţi vedea zombi care pretind să te omoare. Trebuie să te omor înainte de zombie te omoare. Tu pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage zombi şi vă mutaţi mousuri pentru a merge schimbarea obiectivului.