Jocuri Online

Sonic

Juca jocuri de Sonic

Jocuri de Sonic

Jocuri de Sonic, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de Sonic

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de Sonic

Sonic Ariciul Bliț

Joc sonic ariciul bliț JUCA ►

Acest joc gratuit pe linia este o adaptare de la Sonic ariciul joc original, de la Sega Mega Drive (Sega Genesis sau în America). Este vorba despre un arici numit Sonic care poate rula foarte repede și trebuie să se oprească Robotnik medicul de cel rău lui a face. Colecta inele si invinge inamicii pentru a obține scorul, d ... Citeşte mai mult

Jocuri de [sonic online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [sonic, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de Sonic

Nou în Sonic

Sonic

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Sonic Hedgehog, cel mai rapid ariciul în aventurile sale într-o lume de platforme și niveluri, care rulează la viteză maximă. Cel mai faimos personaj din Sega Megadrive consola. Toate jocurile gratuite de Sonic. Sonic jocuri Hedgehog și Super Sonic. Cel mai faimos personaj din Sega Megadrive consola. Toate jocurile gratuite Sonic. www jocuri Sonic si Super Sonic. Sonic Hedgehog. Acesta este un albastru arici 15 ani, 1 metru și 35 kg. Cele mai bune jocuri pentru a juca Sonic gratuit. Acesta are capacitatea de a rula la viteza sunetului, o caracteristică care este arătat în cele mai multe din jocurile lor, de asemenea, fiind marca sa. Calificare în cursa. Trebuie să ruleze și du-te de colectare inele galben. Platforma de jocuri și de îndemânare. Caractere, cum ar fi cozi, Amy, Knuckles, și Metal Sonic.

Jocuri Online de Sonic, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de Sonic. Această categorie se referă la acest arici albastru are pentru a rula prin intermediul platformelor. depășește diferite ecrane de joc de fiecare nivel. arată-ți abilitățile în cursa. personaj de joc video creat de sega, a fost subiectul de jocuri pe calculator și console de jocuri. rulează la viteză maximă în lumi din platforme. celebre și clasic a tuturor iubitorilor de console de jocuri video și de caracter. au alte personaje care -l însoțesc pe aventurile sale ca tails, amy, knuckles, și metal sonic. prezintă un aventuros, determinat, încredere în sine și oarecum centrat pe sine si personalitate încrezut. sonic hedgehog.. Aici veţi găsi jocuri online de Sonic pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de Sonic, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de Sonic zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.