Jocuri Online

Campionatul de schi

Joc de sport

Campionatul de schi

Campionatul de schi Evaluare: 6/10

Joc campionatul de schi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc captivant şi amuzant, esti un schior şi aveţi o cursa de schi, care va trebui să evite copaci, pietre şi bastoane. Tu va utiliza tastele săgeată pentru a controla direcţii.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6609 de ori online. Clasament 2674 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 112 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6609 ori
Campionatul de schi

sporturi de zapada, Sqaw Valley, Sun Valley, Statiune de culoare albă de munte,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Campionatul de schi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sport numit Campionatul de schi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Campionatul de schi , şi este legată de Sport. Noul nostru joc Campionatul de schi este unul dintre cele mai bune jocuri de Sport puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Campionatul de schi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Campionatul de schi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sport

handbal, în ultimul minut JUCA ►

Handbal, în ultimul minut

5
5 din 10 - 11742 voturi
Jucat
81241
ori

Echipa franceză este de a pierde în Irlanda, lăsând doar un minut, va trebui să scorul în ultimul minut, numărul maxim de goluri după cum este necesar. Are de a folosi mouse-ul pentru a muta player-ul.

Surf cu Rechini JUCA ►

Surf cu rechini

6
6 din 10 - 4628 voturi
Jucat
67106
ori

Iti place sa navighezi? În acest joc, pe care îl navigarea între rechini şi anothers obstacole: inel de cauciuc sau ochelari de viaţă, periculoase valuri ... Acest joc este in Mandarin Chinese. Instrucţiuni: folosiţi săgeţile de la tastatură pentru a muta bara de spaţiu şi de a sări.

Volei pe Plajă JUCA ►

Volei pe plajă

5
5 din 10 - 4456 voturi
Jucat
54108
ori

Olimpice de joc de volei de plajă. Sunteti pe plajă cu prietenii. Vi se joace un meci de volei de plajă. Jocul este în mandarină chinez. Instrucţiuni: folosi mouse-ul pentru a sari si arunca mingea.