Jocuri Online

Surf Oraș

Joc de sport

Surf oraș

Surf Oraș Evaluare: 5/10

Joc surf oraș

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

In acest joc on-line gratis poți naviga într-un canal, în mijlocul orașului, bucurându-se de surf fără a fi nevoie pentru a merge la plaja. Cu tastele săgeată puteți gestiona pentru a naviga, și dacă apăsați săgeata dreapta și numărul 1 sau 2 nu pot efectua unele cascadorii. Dar fii atent să nu accident cu obstacole, pentru că veți pierde timp.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6376 de ori online. Clasament 3443 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 0 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6376 ori
Surf Oraș

Joc de surf, un sport de apă, în care sportivul, surfer pe nume, ar trebui să alunece de-a lungul valuri de picioare pe o masă.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Surf Oraș pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Sport numit Surf Oraș. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Surf Oraș , şi este legată de Sport. Noul nostru joc Surf Oraș este unul dintre cele mai bune jocuri de Sport puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Surf Oraș, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Surf Oraș
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de sport

handbal, în ultimul minut JUCA ►

Handbal, în ultimul minut

5
5 din 10 - 11742 voturi
Jucat
81854
ori

Echipa franceză este de a pierde în Irlanda, lăsând doar un minut, va trebui să scorul în ultimul minut, numărul maxim de goluri după cum este necesar. Are de a folosi mouse-ul pentru a muta player-ul.

Surf cu Rechini JUCA ►

Surf cu rechini

6
6 din 10 - 4628 voturi
Jucat
67719
ori

Iti place sa navighezi? În acest joc, pe care îl navigarea între rechini şi anothers obstacole: inel de cauciuc sau ochelari de viaţă, periculoase valuri ... Acest joc este in Mandarin Chinese. Instrucţiuni: folosiţi săgeţile de la tastatură pentru a muta bara de spaţiu şi de a sări.

Volei pe Plajă JUCA ►

Volei pe plajă

5
5 din 10 - 4456 voturi
Jucat
54632
ori

Olimpice de joc de volei de plajă. Sunteti pe plajă cu prietenii. Vi se joace un meci de volei de plajă. Jocul este în mandarină chinez. Instrucţiuni: folosi mouse-ul pentru a sari si arunca mingea.