Jocuri Online

Tetris

Juca jocuri de tetris

Jocuri de tetris

Jocuri de tetris, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de tetris

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de tetris

Tetris de Egipt

Joc tetris de egipt JUCA ►

Joaca Tetris în Egipt. Trebuie să faci rândurile clasice folosind blocuri geometrice cu diferite forme. Trebuie să se potrivească reciproc pentru a obține fără spații. La finalizarea unei linii ea va dispărea și poți continua jocul. Scopul este de a opri ecranul gol cât mai mult posibil. Joc de i ... Citeşte mai mult

Jocuri de [tetris online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [tetris, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de tetris

Nou în tetris

Tetris

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Joaca jocuri online gratuite Tetris. Tetris este un joc în care piese geometrice apar în partea de sus a ecranului. Piesele se încadrează în jos linii de facut.Obiectul este de a se potrivi toate piesele posibile în partea de jos a ecranului. Rotiți piesele atunci când acestea se încadrează pentru a fi plasate în poziția de mai mult interesat. Ai de a face rânduri de file în partea de jos. Dacă ați completat un rând, fără a avea orice lacune între file, întregul rând va dispărea. Pentru a juca jocuri flash on-line Tetris spaniolă. Ce trebuie sa faci este clar ecran, atâta timp cât posibil pentru a câștiga. Rezista cu ecran gol cât mai mult posibil pentru a câștiga jocul.

Jocuri Online de tetris, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de tetris. Această categorie se referă la este un joc de puzzle în care chips-uri sunt pentru a se potrivi forme neregulate. jocul este popular în lume, este disponibil pentru toate console de jocuri și sisteme de operare pc-uri, precum și dispozitivele multimedia, cum ar fi calculatoare grafice, telefoane mobile, playere media portabile și pda-uri. are premiul pentru cel mai bun joc din toate timpurile. piesele tetris au forme neregulate, numite polyomino. forme geometrice cădea și va trebui să plasați fiecare piesă la care vă convine, astfel că nu există decalaje între file. rezista atâta timp cât posibil. cu cât joci mai greu devine joc pentru chips-uri se încadrează mai mult de viteză. un joc creat în uniunea sovietică, care a devenit foarte popular în toate țările.. Aici veţi găsi jocuri online de tetris pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de tetris, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de tetris zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.