Jocuri Online

The Simpsons

Juca jocuri de The Simpsons

Jocuri de The Simpsons

Jocuri de The Simpsons, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de The Simpsons

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de The Simpsons

Homer Simpson Puzzle

Joc homer simpson puzzle JUCA ►

Pentru a face puzzle-ului, va trebui să faceți clic și glisați piese cu mouse-ul pentru a le potrivi. Este o scenă din filmul despre personaje celebre de desene animate Familia Simpsons. În imaginea pe care trebuie să compună vedem Homer Simpson pe o bilă care te duce direct la o furculiță uria5 ... Citeşte mai mult

Jocuri de [the simpsons online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [the simpsons, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de The Simpsons

Nou în The Simpsons

The Simpsons

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Este o serie de desene animate de televiziune pentru adulți. Aventurile de o familie cu un tată, mamă, fii și două fiice care locuiesc într-un oraș din SUA. O familie nebun care trăiesc multe aventuri nebun. Personajele principale sunt tată Homer Simpson și fiul Bart Simpson ajunge întotdeauna în aventuri. Este un serial de comedie pentru adulți. Seria cronici viața de zi cu zi într-o familie din clasa de mijloc, care este format din Homer, Marge, Bart, Lisa și Maggie Simpson, care locuiește într-un oraș fictiv numit Springfield. Matt Groening este creatorul seriei. Matt Groening si James L. Brooks au fost producatorii executivi ai seriei. Familia Simpson este considerat a fi unul dintre cele mai mari serii de televiziune din toate timpurile.

Jocuri Online de The Simpsons, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de The Simpsons. Această categorie se referă la homer simpson mai bine cunoscut sub numele de homer j. simpson este unul dintre personajele principale din serialul de televiziune de desene animate familia simpson. el este tatăl de familie și unul dintre personajele centrale și cel mai important din seria. homer a devenit una dintre cele mai influente personaje fictive din toate timpurile. marge simpson este soția lui homer simpson și mama a trei copii: bart, lisa și maggie. bart simpson este 10 si este întâiul născut și singurul fiu al lui homer și marge simpson. bart este copilul problema de familie. lisa simpson este copilul mijlociu de homer și marge simpson, și sora lui bart și maggie. este caracter mai complex în serie, cel mai inteligent și mai personalitate. maggie simpson este copil al familiei. sitcom animat creat de matt groening pentru fox broadcasting company.. Aici veţi găsi jocuri online de The Simpsons pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de The Simpsons, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de The Simpsons zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.