Jocuri Online

Calea pe un Tren

Joc de trenurile

Calea pe un tren

Calea pe un Tren Evaluare: 4/10

Joc calea pe un tren

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, tu eşti un pasager al trenului şi trebuie să facă un traseu. Utilizaţi tastele săgeată pentru a deplasa şi bara de spaţiu pentru a sari. Trenul este un transportul public care constă dintr-o serie conectată de vehicule pentru transportul feroviar care se mişcă de-a lungul o melodie (mod permanent) pentru transportul de marfă sau de pasageri la un loc la altul.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 57188 de ori online. Clasament 265 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 5348 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 57188 ori
Calea pe un Tren

a face un traseu, transportul public, transportul

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Calea pe un Tren pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Trenurile numit Calea pe un Tren. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Calea pe un Tren , şi este legată de Trenurile. Noul nostru joc Calea pe un Tren este unul dintre cele mai bune jocuri de Trenurile puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Calea pe un Tren, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Calea pe un Tren
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de trenurile

Trenului Rutier JUCA ►

Trenului rutier

5
5 din 10 - 6038 voturi
Jucat
59333
ori

În acest joc pe calculator, va trebui să faci drumul de a trenului. Pentru a face modul de tren, trebuie să selectaţi o cutie cu mousuri butonul din stânga. Dacă doriţi să modificaţi caseta, va trebui să se mute mousuri. Notă: Nu poti schimba caseta de centru. În acest joc, tu a pierde atunci când nu este calea de urmat pe ambele trenuri.

Vopseaua unui Tren JUCA ►

Vopseaua unui tren

4
4 din 10 - 2992 voturi
Jucat
42349
ori

În acest joc, va trebui să picteze imaginea unui tren. Pentru a culorii această imagine, va trebui să faceţi clic pe o culoare cu mousuri şi după ce vopsea un element de imagine cu aceasta culoare. Trenul este un transportul public care constă dintr-o serie conectată de vehicule pentru transportul feroviar care se mişcă de-a lungul o melodie (mod permanent) pentru transportul de marfă sau de pasageri la un loc la altul.

De Cale Ferată de Conectare JUCA ►

De cale ferată de conectare

4
4 din 10 - 958 voturi
Jucat
27190
ori

În acest joc gratuit de pe linia trebuie să vă conectaţi staţiilor de cale ferată cu piese de tren. Astfel, trenul poate merge de la unul la altul. Puteţi adăuga piese şi puteţi şterge, de asemenea, elemente care te deranjeaza, care trece trenul. Feriţi-vă că două trenuri nu sunt în acelaşi mod, sau va fi un accident.