Jocuri Online

Top de jocuri

Cele 10 mai jucate jocuri

Cele mai jucate jocuri de pe internet

Cele Mai Bune Jocuri Gratuite de pe Internet, care sunt cele mai jucate jocuri pentru a crea Top de Jocuri Online de pe net. Acesta este clasamentul celor mai bune jocuri de pe internet, jocurile care au fost jucate de mai multe ori. Reţea de site-ul nostru este prezent pe întreaga lume şi are mii de vizitatori şi participanţi în fiecare zi, astfel încât să putem crea nostru de top cu date reale. Aici vă sunt conţinutul mai populare şi cele mai multe persoane care s-au instalat pe computerele lor, deoarece conţinutul noastre sunt gratuite şi potrivite pentru toate computerele sistemului de operare Windows, care sunt de fapt cele mai comune. Participa in acest clasament, cu jocuri şi de voturile voastre, atât de rating şi schimbul de jocuri de pe reţelele sociale.

Cele mai bune jocuri online

Jocul cel mai jucat pe Internet este:

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Tradiţională solitaire JUCA ►

(Solitaire)

265343 de ori a jucat !
3

Acest joc online gratuit aduce tradițional Solitaire pe computer. Un joc single-player. Ai mai multe teancuri de cărți cu o carte cu fața în sus văzut. Trebuie să puneți cărțile în primele patru piloți, care sunt costume în punte. Trebuie să înceapă cu o și de a lucra în ordine crescătoare cu numere de carduri de valoare, pentru a termina cu cardul a regelui. Obiectivul jocului este de a plasa toate cartile de joc în grămezile de top. Dacă tu a alerga afară de cărți pe ecran vei câștiga jocul. Și-vă că te distrezi tu doar un pic.

5 bile in linie JUCA ►

(Bile)

490222 de ori a jucat !
6

În acest joc sunt bile de culori diferite, pe care le-aţi şi pentru a muta bilele, astfel încât 5 sau mai multe bile de aceeasi culoare sunt conectate la o linie dreaptă, în aşa fel încât bilele vor fi distruse. Liniile pot fi orizontală, verticală sau diagonală. După fiecare mutare, noi bile va fi format. veţi pierde jocul, dacă întregul bord se umple cu bile.

Solitaire JUCA ►

(Solitaire)

78274 de ori a jucat !
3

Acest joc online gratuit Solitaire aduce viata inapoi la computer. Pentru a ucide acele vremuri mort, ia un joc Solitaire și de a se distra. Trebuie să puneți cărțile în ordine. Trebuie să înceapă cu asul, apoi două, trei și așa mai departe. Pune toate numerele în ordine și se termină cu cifrele din pachetul de cărți. Un joc de sortare a scrisorilor de numere. Cărțile pe care le au deja o mulțime și trebuie să meargă scoate cărți pentru a te duci sa vezi carduri de care aveți nevoie. O carte de joc Solitaire pentru a juca numai pe calculator pe Internet.

Bile de culori JUCA ►

(Crăciun)

1232673 de ori a jucat !
5

Crăciun joc în cazul în care aveți de a distruge grupul de bile de aceeasi culoare din pomul de Craciun sunt la fel. Cu atât mai mare grup, cu atât mai multe puncte de tine scorul cu distrugerea ei, dacă aveți suficiente puncte ai cheltuit la nivelul următor. Trebuie să eliminați grupuri de bile de aceeasi culoare și având astfel bilele care se încadrează peste. Scopul este de a încerca de a elimina toate bilele pe care le au de pe ecran pentru a trece la nivelul următor. Încercați că grupurile sunt la fel de mare ca posibil pentru a câștiga mai multe puncte, cu fiecare mișcare.

Creștere solitaire JUCA ►

(Solitaire)

25546 de ori a jucat !
5

În acest joc gratuit pe linie vom introduce un alt tip de Solitaire. În partea centrală a consiliului ar trebui să fie plasarea cărți de aceeași culoare în ordine crescătoare și descrescătoare, în unele altora. Dar, la marginile pot stiva de cărți de aceeași culoare în ordine crescătoare, precum și în ordine descrescătoare, pentru a obține carduri de care aveți nevoie pentru movile centrale. Cu acest simplu Solitaire va petreceti mult timp de divertisment, pentru acele momente când nu știi ce sa fac.

Crash team racing JUCA ►

(Masini)

72827 de ori a jucat !
7

O mare pe linie joc Crash Bandicoot, cu o versiune flash a populare Crash Team Racing, un joc video PlayStation din anul 1999. Acum vă puteți bucura de curse nebunești cu Crash Bandicoot și prietenii lui. Trebuie doar să utilizați tastele săgeată pentru a conduce dvs. de go-kart cel mai bun poți și să ajungă pe primul loc, câștigând adversarii tăi. Dacă vă place cu motor şi maşini, vă recomandăm site-ul: Inchirieri auto pentru cele mai bune masini cu preturi ieftine.

Suduko în diagonală JUCA ►

(Sudoku)

74030 de ori a jucat !
4

Completaţi în pătrate cu 1 la 9 în conformitate cu următoarele reguli: 1. Numerele în fiecare rând sau coloană sau diagonală nu trebuie să repetaţi 2. Numerele din fiecare grup 3x3 (inconjurat de linii groase) nu trebuie să repetaţi

Simpson´s turn JUCA ►

(The Simpsons)

131313 de ori a jucat !
5

În acest joc de a crea dependenţă Simpsons. Trebuie să faceţi clic pe şoarece pentru o imagine cu care au de partea lui o altă imagine identic cu faceţi clic pe el. Odată ce aţi făcut clic, veţi ajunge în altă imagine sau un turn va merge în jos. Scopul final este acela de a rămâne fără nici o imagine.

Uno karciana JUCA ►

(Multiplayer)

759595 de ori a jucat !
4

ONU carte de joc on-line. Este un joc multiplayer, în acest caz, ceilalți jucători sunt jucate de către calculator. Este jucat cu mouse-ul si obiectiv este de a alerga afară de cărți în primul rând. Puteți câștiga puncte. Trebuie să fi punerea cartile pe masa pentru a fi de aceeași culoare sau același număr ca aveti unele din cărțile tale. Aceste scrisori cu personaje din filmul Disney Aladdin. Trebuie să încercăm să oprească primele toate cărțile pe masă și apoi se abțină de orice scrisoare. Este distractiv și captivant să se joace cu prietenii. Jocul vine de la site-ul oficial al Jocurilor Disney.co.uk.

Cauta oras JUCA ►

(Geografie)

118767 de ori a jucat !
6

Cât de mult stii de Geografie Mondiale? În acest joc interesant puteţi dovedi abilităţile dumneavoastră de geografie. Va trebui să răspundă de testare, pentru a avansa niveluri. Va trebui să găsim în oraş că jocul vă spune. Londra, Zagreb, sau Kampala in Uganda ... jocul vă va da de puncte în funcţie de cât de aproape vă la hartă. Este un joc distractiv cu multe, pentru a afla geografie.